Makeup Artist Og Stylist

Nadine Olsen

Hei, Mitt navn er Nadine

Nadine er ei spruddlende, utadvendt jente oppvokst på ei lita perle i Ryfylke som heter Finnøy.

Her blomstret lidenskapen for makeup, foto og mote.

En person som alltid har brydd seg om mennesker, lyttet og sett helheten. Dette har gitt henne en egenskap til ikke bare lytte og forstå folks ønsker og behov, men se mennesket bak og gjennom dette få gitt uttrykk for sine kunstneriske ferdigheter i sitt arbeid.

Nadine reiste til en av København´s mest anerkjente skoler for å utdanne seg til profisjonell Fashion Stylist og Makeup Artist. På skolen lærte en mye og en fikk også være mye ute i feltet for å teste hvordan det er å arbeide både med musikk video, fashion shoots og andre store arangemanger.

Gjennom tiden på skolen ble Nadines arbeid brukt i Danske Woman og på skolens sider flere ganger. Hun gikk også ut med de beste resultatene de hadde hatt på skolen på 17år, så at hun har en utrolig sterk lidenskap for det hun gjør er det ingen tvil om!

Som en aktiv skjønnhets blogger forstsetter Nadine å dele og lære vekk inside tips og triks gjennom bloggen sin og ikke minst via filmer på YouTube kanalen sin hvor hun har flere hundre seere.

Hun er også veldig aktiv på Instagram hvor en hver eneste dag kan følge henne og se hennes kreasjoner.

Nadine sine arbeid stopper ikke der, hun har mange fremtidige planer som skal igangsettes og dette er bare begynnelsen på gjennomføringen av hennes drømmer - ballen har startet å rulle!

For meg er ikke sminke og beauty bare noe jeg liker. Det er en lidenskap jeg ikke kunne vore foruten! Jeg legger hele min sjjel ned i det jeg gjør og arbeider for og bli best mulig i det jeg gjør. Jeg er også en av de som ikke gir meg før du som kunde er 100% fornøyd!

Dyktige dyktige Nadine, hun er bare best i det hun holder på med!

Har nylig fått lagt vippe extentions, og jeg er bare super fornøyd!

Bedre service skal du lete lenge etter!

Anbefales på det sterkeste!

 

 

Monica Handeland

 

Følg meg påInstagram

Følg meg gjerne på instagram for å se mine seneste looker, omtaler av produkter. Samt kunder jeg steller, legger vippe extensions på eller micrblader.

Nadine Olsen

Makeup Artist & Stylist

 

Utdannet Makeup Artist og Fashion Stylist ved Art Of Style and Makeup i København.

Hun har hele sitt liv hatt en stor lidenskap for makeup og styling og nå bruker hun den til å trylle frem det beste ved personer i bryllup, spesielle anledninger, og andre makeup sjangre.

 

KOM I KONTAKT MED MEG

 

Address:

Skreddarstuva 89, 4160 Finnøy

 

Email:

business@nadineolsen.com

 

Telefon:

0047 473 98 589

 

Copyright © All Rights Reserved