Makeup Artist Og Stylist

Nadine Olsen

Hva er Microblading?

Selvfølgelig lever vi ikke i en perfekt veden, viss vi gjorde det, så ville valper aldrig blitt voksne og alle ville gått rundt med naturlig perfekte bryn.

Så godt som den drømmen lyder, så vokser valpene og det å ha natrlig perfekte bryn er like sannsynlig som å vinne i lotto.

Men selv om bryn ikke er like og ikke alle har muligheten til å få perfekte bryn, så er det ved hjelp av microblading mulig å få tilnermet perfekte bryn som ser naturlige ut.

 

Nedover siden vil du finne informasjon rundt Microblading og hvordan det gjøres.

HVA ER MICROBLADING OG HVORDAN GJØRES DET?

 

Microblading går under mange navn, inkludert microstroking, mikropigmentering, øyenbryn broderi, øyenbryns feathering, and 3D øyenbryn. Selv om navna er forskjellige så er prosessen lik. Microblading er en manuell metode brukt til å fylle inn bryna hvor det mangler hår. Det brukes microsmå knivblad til å føre fargen i hudens hudlag.

 

 

ER MICROBLADING PEMANENT?

 

Microblading er ikke permanent. Resultatet etter microblading har semi permanente kvaliteter av to grunner. Først og fremst så inneholder fargene i microblading en jernoksidbase i stede for en karbonbase som i normal permanent makeup.

For det andre blir ikke pigmentet under Microblading implantert like dypt i huden sammenlignet med permanente kosmetiske prosedyrer.

 

 

 

FADER MICROBLADINGEN OG HVOR LENGE VARER DEN?

 

 

Microbladingen vil fade over tid, så det vil være behov for en "touch up" en gang i året. Har en fetere hud kan en oppleve å måtte ha flere behandlinger for at fargen skal sitte. Det er likevel viktig å huske på at selv om microbladingen blir lysere så vil den ikke fade over i rosa og blå toner, men det er likevel viktig å være obs når det kommer til sol, for den vil kunne endre på fargene.

 

Det ferdig healede resultatet vil kunne vare fra 1 til 3 år. Dette varierer veldig fra person til person og kommer ann på både livsstil, hvor mye du er eksponert for sol og hudtype. Har du en mer oljete hud vil du oppleve at den fader mye hurtigere enn en person med en mer tørr hudtype.

Av den grunn så kan en aldrig vær sikker på hvor lenge Microbladingen vil vare og om en vil være en person som trenger flere behandlinger enn andre.

 

 

 

 

HVOR LANG TID TAR DET?

 

Normalt sett tar en microbladings behandling 2 til 2.5 time, men det kan av og til ta opp imot 3 til 3.5 time alt etter om vi trenger mange pauser osv.

En legger aldrig opp til å ha dårlig tid når en Microblader, dette fordi jeg ønsker å vær nøyen og bruker tiden for at du skal få så fine bryn som overhode mulig.

 

 

 

 

GJØR DET VONDT?

 

Dette er det mange som lurer på. Husk at smerte er noe som er veldig individuelt. De fleste kundene mine sier at det ikke er direkte vondt, mer bare litt ubehagelig som om noen rasper deg litt i huden. Nadine bruker ellers også en nummende krem før behandlingen samt en mer bedøvende krem når hun microblader slik at en skal ha minst mulig ubehag.

 

 

 

Nadine Olsen

Makeup Artist & Stylist

 

Utdannet Makeup Artist og Fashion Stylist ved Art Of Style and Makeup i København.

Hun har hele sitt liv hatt en stor lidenskap for makeup og styling og nå bruker hun den til å trylle frem det beste ved personer i bryllup, spesielle anledninger, og andre makeup sjangre.

 

KOM I KONTAKT MED MEG

 

Address:

Skreddarstuva 89, 4160 Finnøy

 

Email:

business@nadineolsen.com

 

Telefon:

0047 473 98 589

 

Copyright © All Rights Reserved