Øyenbryns Tjenester

Makeup Artist Og Stylist

Nadine Olsen

Øyenbryns Tjenester

 

 

Øyenbryn har vært i søkelyset mer enn noen gang og med god grunn. Rett formet bryn er med på å ramme inn øynene og fremheve dine beste trekk og ikke minst få deg til å se yngre ut.

 

Det er derfor å anbefale at du får dem fikset hos noen som har utdanning innenfor dette og dermed kan rådgi deg, å se hvilken form du bør ha.

 

Når du kommer så snakker vi først om hvilke ønsker du har, jeg ser på bryna dine og forteller deg hva jeg mener vil fremheve dine beste trekk.

 

Ønsker du samtidig å farge dem så er dette også et tema vi diskuterer slik at jeg er 100% sikker på at du er helt fornøyd når du er ferdig.

 

Øyenbryns Pakker

BASIC PAKKE

 

Jeg former og farger bryna dine ut ifra hva som vil passe deg best.

Etterpå vil jeg eventuelt fylle dem inn med litt skygge hvor det trengs.

Kr 250.00

 

LUXUS PAKKE

 

Vi starter med en luxeriøs skrubb av bryna. Skrubben består av en unik multikomponent formel med naturlige ingredienser.

I tillegg til fjerner døde hudceller, er den også utformet for å stimulere veksten i brynet, samt forhindre inngrodde hår.

 

Etter å ha skrubbet bryna får du lagt på en maske på bryna.

Denne inneholde aktive stoffer som gir mye fukt til bryna, aktiverer blodstrømmen som fører til åpen tilgang til oksygenen i de dypere lagene i huden.

Denne igjen påvirker forsiktig de sovende hårsekkene og hjelper til med vekst og utvikling.

 

Masken lar vi virke på bryna i 20 minutter hvor du bare kan ligge og nyte rolig musikk og slappe av med en lett ansiktsmassasj før vi tar den av og fortsetter over til farging av bryna.

Når fargen har fått virke og er tatt av så napper og former jeg bryna, for å fjerne dunet så vokser vi eller så bruker jeg en kniv til å ta det vekk, alt etter hva en ønsker.

 

Som avsluttning så viser jeg deg gode tips til hvordan du selv fyller inn bryna dine til hverdags og fest samtidig som du får gode råd!

 

Skrubben som vi bruker på bryna får du også med deg et eksemplar av.

Kr 500.00

*Avbestilling må gjøres senest 24 timer før oppsatt time ellers blir en fakturert 50% av opprinnelig pris

Copyright © All Rights Reserved

Nadine Olsen

Makeup Artist & Stylist

 

Utdannet Makeup Artist og Fashion Stylist ved Art Of Style and Makeup i København.

Hun har hele sitt liv hatt en stor lidenskap for makeup og styling og nå bruker hun den til å trylle frem det beste ved personer i bryllup, spesielle anledninger, og andre makeup sjangre.

 

KOM I KONTAKT MED MEG

 

Address:

Skreddarstuva 89, 4160 Finnøy

 

Email:

business@nadineolsen.com

 

Telefon:

0047 473 98 589