Makeup Artist Og Stylist

Nadine Olsen

Lurer du på hva du bør gjør før timen og hvordan du går frem etter Microbladingen?

Microblading er en semipermanent behandling som blir gjort manuelt ved hjelp av noen microsmå knivblad som en fører fargen ned i huden med.

Men for at resultatet skal bli bra og en skal unngå komplikasjoner så er det viktig at en gjør noen få ting før timen, samt følger instruksene nøye etter behandling.

 

Nedover siden her finner du tips til hva du bør passe på og tenke over før timen. Det samme gjelder etter timen, da er det like viktig å passe på.

HVA BØR DU GJØR FØR TIMEN

 

 

Enkelte hudtyper og tilstander passer ikke til microblading, dette gjelder følgende:

Veldig fet/oljete hud

Sprengte blodkar i ansiktet

Akne hud

Veldig tørr og flassende hud

Psoriasis

Keratosis

Seborrea / Dermatitt

 

Ikke drikk alkohol 48 timer før behandlingen og prøv å drikk minimalt med kaffe på selve dagen du skal å microblade.

 

Det anbefales ikke å vokse eller nappe bryna uken før du skal å microblade, dette vil din brynsteknikker gjør når du er inne for å microblade.

Ønsker du å farge bryna så bør dette gjøres ca en uke før timen din.

 

Er du en person som liker å dusje hver dag vil jeg også anbefale deg å gjør dette før timen da du må holde deg unna vann de første 24 timene etter du har fått fikset bryna.

 

Dersom en ønsker kan en ta en «patch test» for å se om du skulle reagere på fargen, dette må i såfall gjøres minst 24 timer før.

 

 

 

HVORDAN BEHANDLER DU BRYNA DINE ETTER DU HAR FÅTT DEM MICROBLADET

 

De første 24 timene

  • De første 24 timene anbefaler jeg å unngå vann på bryna. Dvs at du unngår å dusje eller få damp på bryna.
  • Ikke rør bryna i det hele tatt, verken vaske dem eller påføre noen etterbehandlingskrem.

 

 

De første 3-5 dagene

 

  • Etter at det er gått 24 timer så kan du dusje, men de 3 første dagene må du unngå å få vann og såpe over dem når du dusjer og vil heller ikke anbefale å ta lange varme dusjer da dampen kan mykne opp skorpen som danner seg.
  • Etter 24 timer skal en starte å bruke etterbehandlingskremen som en har fått med, denne smører du deg med 3 ganger til dagen, når du står opp, på ettermiddagen og før du legger deg. Det er da veldig viktig at du først vasker hendene grundig, deretter tar du en helt ren bomullspad og fukter, denne tørker du lett over brynet med.

Det er viktig at du her ikke gnir hardt men bare lett tørker over. Det viktigste er at en skal tørke bort etterbehandlings kremen som alt ligger der, slik at det ikke bygger seg opp og tetter igjen huden.

Når du har vasket dem og skal påføre ny krem, ta en ren q-tips (helst en som ikke står ute uten lokk, da det gjør at den kan inneholde bakterier), påfør litt krem og stryk lett over brynet.

Du skal bruke kremen og vaske dem i 3 til 5 dager, her ser du selv hvordan sårene gror. Husk på at det er sår som skal heale.

 

De første 8-9 dagene

  • Du må ikke praktisere noen form for ekstremsport.

 

 

 

Nadine Olsen

Makeup Artist & Stylist

 

Utdannet Makeup Artist og Fashion Stylist ved Art Of Style and Makeup i København.

Hun har hele sitt liv hatt en stor lidenskap for makeup og styling og nå bruker hun den til å trylle frem det beste ved personer i bryllup, spesielle anledninger, og andre makeup sjangre.

 

KOM I KONTAKT MED MEG

 

Address:

Skreddarstuva 89, 4160 Finnøy

 

Email:

business@nadineolsen.com

 

Telefon:

0047 473 98 589

 

Copyright © All Rights Reserved